Gratis scrunchie bij iedere bestelling vanaf €15,- exclusief verzendkosten.

Home » Contact » Garantie en klachten

 

Garantie

Ik geef om de producten die ik verkoop en doe logischerwijs mijn best om deze in topconditie aan jou als klant te leveren. Toch komt het wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt (bijvoorbeeld een productie fout) waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. (Onnatuurlijke schade en slijtage of schade door onjuist gebruik vallen hier niet onder.Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met Love to Give NL. Een redelijke termijn is bij Love to Give NL binnen twee weken. Onder bepaalde omstandigheden kan een termijn van langer dan twee weken ook acceptabel zijn. Ik kan alleen garantie op een product geven bij normaal gebruik.

 

Indien je tijdig contact met Love to Give NL opneemt zal ik zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging van het product. Indien blijkt dat het product beschadigd is door eigen toedoen kan ik je helaas niet verder helpen. Dit geldt ook voor het te laat melden van een fout of defect aan het product, ik kan dan helaas niet meer kan achterhalen wat de oorzaak van het defect is geweest.

 

Garantie op sieraden

Bij de meeste juweliers is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. De redenen waarom een sieraad breekt is lastig te achterhalen als de klant de sieraden al enige tijd in bezit heeft en gebruikt (bijvoorbeeld een kind dat aan een ketting trekt, ergens achter blijven hangen, etc.). Als service naar mijn klanten geef ik daarentegen wel garantie op breuk, mits dit binnen 1 maand na aankoop gebeurd en ook tijdig aangegeven wordt en het voor mij nog te repareren is. Neem hiervoor contact op via de contact pagina, sociale media of stuur een mailtje naar info@lovetogivenl.nl 

 

Let op! Love to Give NL biedt geen garantie op verkleuring van producten of sieraden. Verkleuring kan optreden door douchen, zweten, vloeibare stoffen of door een hoge PH-waarde van de huid. Bekijk deze pagina om te zien hoe je jouw sieraden het langst mooi kunt houden!

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland dat is natuurlijk erg vervelend en niet de bedoeling. Mijn excuses hiervoor. Ik raad je aan om klacht kenbaar te maken door te mailen naar info@lovetogivenl.nl of kenbaar te maken via de contact pagina van Love to Give NL dan kunnen we samen kijken naar een fijne, adequate oplossing voor jouw probleem of klacht!