Gratis scrunchie bij iedere bestelling vanaf €15,- exclusief verzendkosten.

Home » Contact » Ladies' night

Ladies' Night Party

 

 

Wil je de sieraden en (woon)accessoires van Love to Give NL in het echt bewonderen? Geef dan eens een Ladies' Night Party!

 

Heb jij zin in een gezellige avond (of middag) met vriendinnen, familie, je voetbal-/hockeyteam of  je collega’s? Ik kom graag bij je thuis voor een leuke party in het Westland!

Woon je buiten het Westland? Geen probleem, neem dan contact op via de contactpagina, of stuur een e-mail naar info@lovetogivenl.nl dan bespreken we samen de mogelijkheden!

 

Ik neem een groot deel van de collectie mee, specifieke voorkeuren kunnen vooraf worden opgegeven. Ik zorg voor een leuke kortingsactie en bij iedere bestelling boven de 15.- krijg je een lootje en met dat lootje maak je kans op een leuke prijs! (De winnaar van de prijs wordt aan het einde van de party bekend gemaakt.) 

  • Vanaf 8 personen (ex. de gastvrouw) kom ik bij jullie langs.
  • Een party duurt ongeveer 2 á 3 uur.

  • Een party geven is geheel kosteloos. 
  • Aankopen worden via de webshop afgerekend. (i.v.m. voorraadbeheer en facturatie.)
  • De gastvrouw zorgt voor een hapje en een (alcoholisch)drankje voor de aanwezigen.
  • Er dient een ruime (eet)tafel aanwezig te zijn waarop ik de artikelen voor jullie op kan uitstallen.
  • De gastvrouw ontvangt als dank voor de party nog een leuk cadeautje. ♥

 

Op basis van de informatie die jij opgeeft (datum, tijd, locatie enz.) maak ik een mooie uitnodiging die jij via WhatsApp aan je gasten kunt doorsturen. Ik raad je altijd aan om ongeveer twee dagen voor aanvang van de Ladies' Night nog even een reminder te sturen naar je genodigde gasten. Zeker als je de uitnodiging wat langer geleden hebt gestuurd, dan weet je zeker dat iedereen die je hebt uitgenodigd ook daadwerkelijk aanwezig is op je party en het niet is vergeten. ☺

 

Twijfel je nog? Of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina, of stuur een e-mail naar info@lovetogivenl.nl.

 

 

Bekijk via Instagram stories een impressie van voorgaande party's.