Gratis scrunchie bij iedere bestelling vanaf €15,- exclusief verzendkosten.

Home » Contact » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Ik heb mijn bestelling geplaats, hoe betaal ik mijn bestelling nu?

  • Wanneer je een bestelling geplaatst hebt zie je de betaalinstructies staan, ook ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling en hierin vindt je ook de betaalinstructies terug. In de      e-mail staat het volgende vermeldt: Vooraf overmaken. Maak het bedrag van € XX,XX over naar bankrekening NL31 KNAB 0413 6896 03 t.n.v. Love to Give NL o.v.v. "Bestelling XXXX".
  • Mocht je er nu nog steeds niet helemaal uitkomen, stuur mij even een berichtje, dan help ik je graag verder met de betaling van jouw bestelling! Indien een bestelling niet tijdig betaald wordt ben ik helaas genoodzaakt om deze te annuleren. Je kunt de bestelling dan uiteraard alsnog opnieuw plaatsen.

 

Hoe kan ik zien of de betaling bij Love to Give NL binnen is?

  • Wanneer je een bestelling geplaatst hebt ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Als je wilt weten of ik de betaling binnen heb en of alles gelukt is kun je onderaan in de bevestigingsmail klikken op: Bekijk de status van je bestelling. Zodra ik de bestelling gezien heb controleer ik altijd of deze betaald is. Als dat zo is zal ik dit aanpassen in het systeem en kun jij dit via de link terug zien. Soms kan het voorkomen dat ik je bestelling nog niet meteen gezien heb, probeer de link dan op een later moment nog eens te verversen.

 

Mijn bestelling is een cadeautje maar dit ben ik vergeten te vermelden bij het afrekenen, wat nu?

  • Geen probleem, stuur even een e-mail naar info@lovetogivenl.nl of vul het contactformulier in en laat dit mij alsnog weten. Doe dit wel gelijk, anders bestaat de kans dat je bestelling al verstuurd is! Een berichtje via social media mag natuurlijk ook altijd!

 

Ik heb gekozen voor de bezorgoptie; 'Gratis ophalen', hoe werkt dit nu verder?

  • Woon je in de buurt van Monster en wil je je bestelling graag ophalen? Dat is mogelijk! Kies bij het afrekenen voor de optie 'Gratis ophalen', dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.  Voor het ophalen van je bestelling zal ik contact met je opnemen voor het maken van een ophaal afspraak. Ik neem dan contact met je op via een e-mail of via WhatsApp.

 

Ik ben opzoek naar een cadeautje maar ik weet niet zo goed wat ik wil geven, kun je mij helpen?

  • Ik help je graag! Stuur even een berichtje met wat gegevens over de persoon, wat je budget is en e.v.t. wat eigen ideeën! Je kunt contact opnemen door middel van een e-mail naar info@lovetogivenl.nl, het contactformulier in te vullen of via social media!

 

Ik ben een product vergeten toe te voegen aan mijn bestelling, wat nu?

  • Als je bestelling nog niet verstuurd is kun je een nieuwe bestelling plaatsen met het artikel dat je nog graag aan je bestelling had willen toevoegen. Vermeldt even in het 'opmerkingen vakje' dat het om een toevoeging aan je bestelling gaat en vergeet je ordernummer van je originele bestelling hier niet bij te vermelden om verwarring te voorkomen. Hierna kies je bij verzendopties voor 'Gratis ophalen', dan worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht voor het extra artikel! Ik kijk naar deze samengevoegde bestellingen als één gezamenlijke bestelling. Is je bestelling samen boven een bedrag van €15,- dan krijg je uiteraard de scrunchie toegestuurd. Mochten beide bestellingen boven de €15,- zijn, dan krijg je maar 1 scrunchie toegestuurd.

 

Ik heb geen bevestiging gekregen van mijn bestelling, wat nu?

  • Is het de eerste keer dat je bij Love to Give NL een bestelling plaatst? Vaak staat de bevestigingsmail dan in je spam/reclame box in je mail. Mocht je de mail hierna nog steeds niet ontvangen hebben, stuur dan even een berichtje, dan controleer ik of je het juiste e-mailadres hebt opgegeven. 

 

Ik heb een vraag over garantie, waar kan ik hiervoor terecht?

  • Op de pagina 'Garantie en klachten' vindt je alles wat je moet weten over de garantie van jouw product. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan even contact op via een e-mail naar info@lovetogivenl.nl, het contactformulier in te vullen of via social media!