Gratis scrunchie bij iedere bestelling vanaf €15,- exclusief verzendkosten.

Home » Jewellery

 

Jewellery 

 

Wist je dat (bijna) alle sieraden op de website gemaakt zijn van stainless steel? Dit betekend dat de sieraden minder gevoelig zijn voor water of parfum en dus niet of minder snel zullen verkleuren. Ideaal dus! De materialen van de sieraden staan per product apart vermeldt op de product pagina.

 

*(Indien jouw huid een hoge PH-waarde heeft kan verkleuring alsnog optreden bij sieraden die gemaakt zijn van stainless steel.)

 

Is jouw bestelling een cadeautje voor een speciale gelegenheid? (Denk aan een verjaardag, kerst, enz.)

Laat tijdens het bestellen in het opmerkingen vakje weten voor welke gelegenheid het cadeautje is, dan pak ik jouw bestelling extra leuk in! ♥

 

Hoe houd ik mijn sieraden het langst mooi?

Welk sieraad je ook hebt, deze 5 tips om je sieraden netjes te houden gelden voor sieraden in álle soorten en materialen:

  1. Draag je sieraden niet bij intensief werk. Als je werk gaat doen waar je flink met je handen bezig bent zoals verhuizen of de tuin omspitten, draag je sieraden dan niet. Zo voorkom je dat er onnodige beschadigingen en krasjes op je sieraden komen of dat de sierraden stuk gaan. Pas ook op met kleine kindjes, die willen nog wel eens naar jouw mooie sieraad grijpen.
  2. Kijk uit met chemische producten. Als je in aanraking komt met chemicaliën, doe je sieraden dan af. Draag ze niet terwijl je schoonmaakt, de ramen zeemt of gaat verven.
  3. Let goed op parfum of andere cosmetica. Spray parfum nooit direct op je sieraad en probeer het niet op de huid te spuiten die in aanraking komt met het sieraad. Kijk ook uit met haarlak.
  4. Doe je sieraden af als je gaat zwemmen en sporten. Zweet, zeewater of chloor kunnen een negatief effect hebben op je sieraad. Als je per ongeluk met je sieraad hebt gesport of gezwommen, spoel het daarna dan goed af met water.
  5. Berg je sieraden netjes op. Zorg dat de sieraden elkaar niet kunnen beschadigen, door ze apart te bewaren in bijvoorbeeld een sieraden kistje of op een rekje speciaal bedoeld voor jouw sieraden, als je ze een tijdje niet draagt.

 

Of bekijk hier alle sieraden.